onderhoudswerken Van Eycklaan, P.P. Rubensstraat en H. Van der Goesstraat

25 okt 2017
admin

Op maandag 30 en dinsdag 31 oktober 2017 voert aannemer Kerkhofs Wegenbouw telkens tussen 06 uur en 18 uur onderhoudswerken uit aan de Van Eycklaan (vanaf Weertersteenweg tot voorbij rotonde aan Achterolmen), aan de P.P. Rubensstraat en aan de H. Van der Goesstraat. Tijdens deze twee dagen kan er niet geparkeerd worden op en langs deze wegen. Parkeren kan wel langs de Van Eycklaan vanaf de rotonde aan Achterolmen richting Venlosesteenweg.

Welke werken worden uitgevoerd?

Op 30 oktober wordt de toplaag van de asfaltverharding afgefreesd en op 31 oktober wordt er een nieuwe asfaltlaag gelegd. Indien het weer te slecht is, dan worden de werken verschoven naar 2 en 3 november 2017.

Verkeer?

  • Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Philipslaan.
  • Verkeer naar zwembad, Steengoed Arena, Fuego, moskee, tennis, schaatshal, enz. wordt omgeleid via Venlosesteenweg.
  • Tijdens de werken kunnen de bewoners van Van Eycklaan, P.P. Rubensstraat en H. Van der Goesstraat hun woning niet met een voertuig bereiken. Dit kan wel te voet of per fiets. Wij vragen u daarom vriendelijk om tijdens deze werkdagen uw voertuig elders te parkeren. Na 18 uur kan u terug uw woning bereiken met uw voertuig.

Graag wil ik mij al op voorrand excuseren voor het eventuele ongemak.

Vriendelijke groeten

Gunter Haeldermans

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>